
Kotletterna är som godast när de är rosa inuti när du serverar dem, så grilla dem inte för länge. Servera med snabbt kokade och tunt hyvlade rödbetor med parmesan, grillade citroner och salsa verde.
Ingredienser Till 4 personer
- 700–800 g kalvkotletter
- salt och peppar
Marinad
- 2 vitlöksklyftor
- 1 kvist färsk rosmarin
- 1 kvist färsk salvia
- 1–2 dl olivolja
- 1 dl vittvin
Gör så här
Skala och finhacka vitlöksklyftorna till marinaden och hacka salvia och rosmarin.
Lägg löken och örterna i en plastpåse och häll i oljan och vinet.
Låt kalvkotletterna marinera i kylen, gärna några timmar.
Ta upp köttet och krydda det med salt och peppar.
Grilla kotletterna ca 3 min på varje sida.
Servera med snabbt kokade och tunt hyvlade rödbetor med parmesan, grillade citroner och salsa verde.
Vill du också dela ditt recept? Gör det här!
Gott till