Foodfolder.se är mötesplatsen för människor som har mat, dryck, vin och livsnjutning som gemensamma intressen.

Färska råvaror, kokande grytor och bubblande drycker är vad våra bloggare och krönikörer delar med sig av på Foodfolder.se. Vi vill engagera intresserade och nybörjare till en mer njutfull vardag och fest.


På sajten kan du söka på recept och ingredienser, få dryckestips och lätt dela med andra för att tex skicka vidare till en vän. 


Se inspiratörerna


Kontakt


Har du frågor kontakta oss här! 


Varuprover


Vi tar emot varuprover som skickas efter överenskommelse till:


Foodfolder.se, Sturegatan 36, 11436 Stockholm


Annonsering


Gällande annonsering erbjuder vi olika typer av bannerannonsering och även andra former av samarbeten. För upplägg, statistik och prisuppgifter så kontakta oss gärna här! 


Vi önskar alla en mer njutfull vardag!


ansvarsfull alkoholkonsumtion


Du får bara använda webbplatsen om du uppnått den ålder då det är tillåtet att dricka alkohol enligt lag. Genom att öppna webbplatsen samtycker du också till Alkohollagen´s princip om en ansvarsfull alkoholkonsumtion.


Integritetspolicy 


Foodfolder, värnar om din personliga integritet. I vår Integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter när du besöker vår hemsida och anmäler dig till våra utskick. Den beskriver också dina rättigheter gentemot oss och hur du kan använda dina dessa.