Foodfolder

Sötpotatis, ägg och grönkål

Föregående Nästa
IMG_7010.JPG
"Hittepåmat" är ett utryck jag använder mig av när jag tex suttit och gjort andra recept och fått mat över som ska användas. Ibland blir de väldigt gott och ibland tvärt om... Denna blandning blev klockren och så enkelt!

Ingredienser

  • 3 st ägg
  • 0,5 st sötpotatis (mellans stor)
  • 1 näve(ar) grönkålschips
  • 1 tsk svarta sesamfrön
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här:

Koka äggen så att gulan är rinnande.


Tärna en tidigare ugnsrostad sötpotatis (går även bra med andra rotfrukter).


Blanda ägg, sötpotatis, sesamfrön, salt och peppar i en bunke.


Lägg grönkålschipsen i botten på en skål och häll över ägg och sötpotatis blandningen.


Servera och njut!



Fler "bowls";