Winefluencer

Löjromspizza

Föregående Nästa
FE9B4E59-1373-437D-B258-439EE76A9D56.jpeg
Löjromspizza, både vackert och gott. Enkelt att göra och passar väldigt bra som förrätt eller som tilltugg till ett glas bubbel. Gör din egna deg eller köp färdig.

Ingredienser

  • pizzadeg
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1,5 dl västerbottenost
  • 1 dl gräddfil
  • 80 g löjrom
  • 1 st rödlök, finhackad
  • 8 kvist dill
  • 0,5 st citron, små skivor

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°


Kavla ut pizzadegen på en bakpappersklädd plåt.


Bred på creme fraîche och strö över västerbottenost.


Grädda i ugnen tills osten smält och pizzan fått fin färg, ca 10 min. Låt svalna.


Klicka ut gräddfil, löjrom och strö över finhackad rödlök och dill. Garnera med citronskivor.


Deutz