Stockholm Tea House

Lite julinspiration...

Föregående Nästa
d30_4312.jpg
d30_4345.jpg
d30_5942-2.jpg
d30_59521.jpg

Två veckor kvar till första advent, hur gick det till? Den här varma och soliga hösten har gjort mig alldeles veckovill eller ja månadsvill faktiskt. Nu knackar i alla fall advent snart på dörren och jag gör mig redo!

Jag älskar julen!
Och jag älskar också tiden innan jul med alla mysiga förberedelser. 
Njuter av att huset doftar av glögg, gran och hyacinter. Lyssnar gärna på Christmas carols när jag bakar eller 
kokar julgodis.


Jag vet att tiden innan jul kan vara en stressig tid både på jobbet och här hemma och jag ska villigt erkänna att jag lätt kan stressa upp mig för att det är så mycket jag vill göra och hinna med. 

Har fått lära mig att prioritera, göra det som betyder mest. 
Stämningen försvinner inte bara för att man inte hinner göra allt.
Har tex. många gånger tänkt att göra en presentkalender till barnen. En kalender där de får öppna ett litet paket varje morgon.
Men det har aldrig blivit av eller hunnits med. Det har fått bli en chokladkalender eller godiskalender och de har varit jättenöjda med det :).

Någonting jag däremot gärna lägger ner extra tid på är att slå in vackra julklappar. Jag har alltid älskat att slå in paket.
Gärna i vackert papper och med fint snöre eller band om. Snygga kartonger och vackra julklappsetiketter är också roligt att hitta.
Eller de här fina julpåsarna från Bag-all, de gör paketinslagningen betydligt lättare - och man slipper dessutom en massa pappersskräp! 
Ett litet mosshjärta på ytterdörren är heller aldrig fel <3