Saras Studentmat

Våfflor med brynt smör, hallon och lönnsirapgrädde

Föregående Nästa
våffla2.jpg
Idag skulle jag ta tag i min uppsats. Men jag var för hungrig. Så jag gick till min kära vän Karl. han gjorde våfflor. Med brynt smör, hallon och lönnsirapgrädde. Sen mådde jag för illa för att skriva. Men det var det värt. För det var så goda och Karl är så fin. PUSSGURKA

Ingredienser

  • 4 st Våfflor
  • 2 dl Grädde
  • 2 msk Lönnsirap
  • 25 g Smör
  • 3 dl Hallon

Gör så här:

Koka hallonen några minuter så att alla baselusker dör. Sen är det gott när det är varma med ju. Blanda grädde och lönnsirap. Smält smör till det får en lätt brun färg. Grädda våfflorna. Gegga på allt det gottiga och ät dem innan de blir sladder. Drick kaffe eller mjölk till. Obligatoriskt. 

Tips

SNÅLIS

Lönnsirap kan naturligtvis bytas mot vanlig sirap