
Hoppas ni får en fantastisk sista dag på 2015 och en grym start på nästa år. Och att ni medan ni inväntar 2016 är en jävla massa god mat. Det är ju ändå det nyårsafton handlar om. Plus en och annan bubbla då. Vi börjar med en lättare lunch i form av stekt surdegsbröd med matjesill, creme fraiche, ägg, citronzest och brynt smör. Och så första bubblorna till det då. GOTT NYTT ÅR FINA NI. PUSSGURKA
Ingredienser
- 1 st Bröd
- 1 st Ägg
- 0.5 st Citron
- 2 msk Smör
- 0.8 dl Creme fraiche
- 6 st Matjesill
Gör så här:
Koka ägget och skiva det. Skär brödet i skivor och stek i smör tills det fått en gyllene yta. Bryn mer smör i en kastrull. Lägg på ägg, sill och creme fraiche. Riv över citronskal. Ringla över smöret. Ringa över mer smör. ÄLSKAR SMÖR.