Saras Studentmat

Spaghettiplätt med västerbottenost och solroskärnor

Föregående Nästa
spagg.jpg (1)
Ibland känner jag mig faktiskt som en restkonstnär. Denna biff var ett sådant tillfälle. När det dessutom blir vansinnigt gott är lyckan TOTAL. PUSSGURKA

Ingredienser

  • 2 dl Kokt spaghetti
  • 1 st Ägg
  • 0.5 dl Riven ost
  • 0.5 dl Solroskärnor
  • 1 nypa(or) Salt
  • 1 nypa(or) Peppar
  • 0.5 dl Grädde
  • Topping:
  • valfri smaksatt cremefraiche
  • Tillbehör:
  • bland sallad

Gör så här:

Blanda spaghetti, ost, solroskärnor, grädde och ägg.


Stek gyllenbrun i en klick smör.


Servera med sallad och en klick smaksatt cremefraiche. 


Gott till;