Saras Studentmat

Crossiant med räkor, ägg och majonäs

Föregående Nästa
12431723_10206606604818036_566338314_n.jpg
12431190_10206606604938039_1558197342_n.jpg
Ibland äter man saker ute som bara är så ruggigt goda men ändå så ruggigt simpla att man blir irriterad för att man inte gör dem själv. Som en crossiant med räkor t ex. Den hade man för fasen slängt ihop för en tredjedel av priset och på MAX fem minuter hemma. FAN. Nu blir det räkcrossiant till lunch varje dag. PUSSGURKA

Ingredienser

  • 1 st Crossiant
  • 2 msk Majonäs
  • 1 dl Räkor
  • 1 st Ägg

Gör så här:

Skala räkorna. Dela crossianten och bre den med ett lager majonäs. Bre på lite till majonäs. Koka ett ägg, dela och lägg på majonäsen. Toppa med räkor. Pynta med citron och en vippa till om du känner för det. Drick gärna ett glas vitt till. Bara för att du kan. 

Tips

SNÅLIS 

Ta en genväg och hoppa majonäsen och räkorna. Det är ju faktiskt gott med skagenröra på burk med. Finns en och annan räk i majohavet ändå. Hehe.