Saras Studentmat

Chiapudding med kakao, mango, kokkos och nötter

Föregående Nästa
chia.jpg
Enkelt men samtidigt lyxigt - precis som man vill ha det på helgmorgonen. Genom att byta smaksättning, frukt/bär och topping går det dessutom att variera i oändlighet. PUSSGURKA

Ingredienser

  • 1,5 dl Alpro kokkosmjölk
  • 2 msk Chiafrön
  • 1 dl Mango
  • 0.5 dl Nötblandning
  • 1 msk Rostad kokkos

Gör så här:

Blanda kokkosmjölk, chiafrön, kakao och en tsk honung. Låt stå kylt över natten. Toppa puddingen med mango och strö över kokkos och nötblandning. 

Tips

SNÅLIS

Kakao går att byta ut mot t ex vaniljpulver eller jordnötssmör 

Mango går såklart att byta ut mot vilken frukt eller bär man nu föredrar eller har hemma 

Samma princip gäller den torkade frukten och nötterna VAR KREATIV BARA