
Våfflor alltså. Fan va smarr det är. Fan vad illa man mår. SÅ VÄRT. Vi gjorde veganska våfflor. Jag är inte vegan. Kommer aldrig att bli. Skulle bli ledsen i hela huvudet. hehe. Men min bästis Ida är och det är ju kul liksom. Därför gjorde vi frasvåfflor med kokkosmjölk istället och stekte dem i kokkosolja. Till hade vi mörk chokladsås, lönnsirapgrädde, saltrostade valnötter och skivad brun banan. För att ida säger att de är sötast och bäst då. Sådeså. PUSSGURKA
Ingredienser
- 4 st Våfflor
- 1,5 dl Grädde
- 1 msk Lönnsirap
- 1 dl Valnötter
- 1 st Banan
- 50 g Mörk choklad
Gör så här:
Rosta nötterna med lite salt i en torr panna. Smält 0.5dl av grädden och choklad försiktigt. Vispa grädden löst och blanda med lönnsirap. Skiva banan. SÅ. WAFFLE AWAY.
Recept på veganska chokladvåfflor;
Tips
SNÅLIS
Har man inte lönnsirap går det såklart bra med vanlig sirap. Eller honung.