Rostad mandel & ruccola

Asiatiska vetenudlar med räkor, kokosmjölk och koriander

Föregående Nästa
nudlar2.jpg
Idag har jag testat lite olika produkter från Santa Maria. Bland annat smakade jag vetenudlar för första gången. De var inte alls dumma. Tillsammans med kokosmjölk och räkor smakade de riktigt gott!

Ingredienser

  • 50 g Santa Maria vetenudlar
  • 1 dl Santa Maria kokosmjölk
  • 2 dl vatten
  • 1 tsk lantbuljong
  • 0,5 tsk salt
  • 2 msk Santa Maria soy & sweet chili
  • 3 dl färsk babyspenat
  • 10 st skalade räkor
  • 1 knippe färsk koriander
  • 1 msk saltade och rostade cashewnötter
  • Tillbehör:
  • Ytterligare soy & sweet chili till servering

Gör så här:

Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.


Blanda kokosmjölk, vatten, lantbuljong, salt med soy & sweet chili i en kastrull. Hetta upp på spisen.


Lägg upp en stor näve spenat i varje skål. Lägg upp kalla, skalade räkor i skålen. Häll över den heta soppan.


Dekorera med ytterligare spenat, färsk koriander och hackade cashewnötter. Servera direkt tillsammans med soy & sweet chili.