Rostad mandel & ruccola

Välkommen in till Rostad mandel & ruccola!

Föregående Nästa
Rostad mandel och ruccola ff.jpg

Rostad mandel & ruccola - på min bloggsida hittar du recept på god mat med det där lilla extra. En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens. Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker!

Jag heter Pia och startade min blogg  för tio år sedan. Nu har jag flyttat till Foodfolder, i väldigt gott sällskap med andra spännande bloggare. Rostad mandel & ruccola präglas av just den sorts mat som jag själv gillar att laga, enkel mat som ändå ger en känsla av fest. Efter hand som åren har gått, så har jag börjat laga allt grönare mat. Det finns så otroligt många goda grönsaker, bönor, linser, rotfrukter och nötter! Men jag tycker väldigt mycket om kött, fisk och skaldjur också.
 
De som får smaka min mat är bland andra min man och våra två barn. Vi bor ute på den skånska slätten, strax söder om Malmö. Bland pileträd, åkrar och betande får. Till vardags arbetar jag med omvärldsanalys och strategiutveckling inom energibranschen.


Hoppas att du hittar något gott bland recepten här på Foodfolder! Berätta gärna om dina tankar, synpunkter och idéer i kommentarsfältet!


Som sagt, varmt välkommen!


Pia