Rostad mandel & ruccola

Rödbetssallad med wasabi

Föregående Nästa
foodfolder-rostadmandelochruccola-Rödbetssallad nära.jpg
Den här rödbetssalladen står på vårt julbord, år efter år. Du väljer själv hur het den ska vara. Den är väldigt enkel att sno ihop. Gör den gärna dagen före, så att den får tid att stå och mogna i kylen.

Ingredienser

  • 5 dl Inlagda skivade rödbetor, tärnade
  • 4 dl Inlagd ättiksgurka, tärnad
  • 1 st Skalat och urkärnat äpple, tärnat
  • 1 st Skalad och tärnad potatis, kokt al dente
  • 1 st Gul lök, finhackad
  • 4 msk Gräddfil
  • 1 msk Skånsk senap
  • 1 tsk Wasabi
  • Salt

Gör så här:

Blanda alla ingredienser och smaka av med salt. Superenkelt!