ReceptSkaparna

Vi bjuder på festliga recept på Tasteline.com

Föregående Nästa
IMG_0155.jpg

På Tasteline.com kan ni nu hitta en intervju med oss och tre av våra festliga recept.

I intervjun tipsar vi om några enkla knep hur du snabbt kan slänga ihop en festlig måltid om du får oväntat besök och berättar vilken mat vi allra helst lagar själva. Vi bjuder också på tre recept med tre lite ovanliga ingredienser - anka, fasan och enokisvamp.


Framförallt enokisvampen tycker vi är en allt för ovanlig ingrediens i våra svenska kök. Den kan vara lite svår att få tag i, men har en jättegod och nötig smak. Dessutom ser den rolig ut!


Intervjun och recepten hittar du här!


 



Ramen med vaktelägg och enokisvamp



Anka med syrlig rabarbersås och rostade potatishalvor


Fasanbröd med chevresallad


Ugnsstekt fasanbröst med varm chèvresallad och fikonsås


Läs även;