ReceptSkaparna

Salad in a jar med smaker från Italien

Föregående Nästa
IMG_9664.jpg
IMG_9666.jpg
Den perfekta salladen till lunchlådan. Nu när de är vår och varmt ute är de perfekt att ta med en sallad till lunchen och äta den utomhus. Kombinera det ni har hemma och lägg i en snygg glasburk.

Ingredienser

  • 0,5 dl pesto
  • 1 dl gräddfil
  • 1,5 dl kokt penne pasta
  • 6 st körsbärstomater
  • 0,5 förpackning(ar) mozzarella minibollar
  • 1 dl kikärter
  • 1 dl broccoli

Gör så här:

Rör samman dressingen genom att blanda pesto och gräddfil. 


Koka pasta enligt anvisningar på förpackningen. 


Skölj och dela ner broccoli. Skölj tomater och kikärtor. Häll av mozzarellan. 


Börja med att fylla glasburken med dressingen, sedan pasta, tomater, mozzarella, kikärtor och toppa med broccoli.