Pralinsystrarna

Ett Julbord från Fjärran Östern

Föregående Nästa
Foto 2019-11-30 16 25 43.jpg

Årets första julbord gick i asiatisk stil, vi besökte Restaurang East och bokade vårt julbord genom Julbordsmäklarna. En smakresa som tog oss genom det bästa av det bästa i de asiatiska köken.

När någon säger julbord tänker vi allt som oftast på sill, Janssons, köttbullar och det traditionella svenska julbordet. Men det finns ju en uppsjö av olika julbord och det kan ibland vara lite svårt att välja.


I år bestämde vi oss för att starta december med ett asiatiskt julbord och bokade ett lite annorlunda julbord på restaurang East, där serverades det ett modernt asiatiskt julbord mitt på Stureplan i Stockholm. 


      


Sushin på East är helt fantastisk och kommer i en mängd olika variationer.


Det bjuds på en rundresa i de olika asiatiska köken där vi får smaka på härligheter som modern sushi, sashimi, dim sum, stir-fries och fler av East-kökets populära klassiker. Det bästa från det bästa av öst.


  


Med passion för design i såväl interiör som i gastronomi serveras stilrena rätter där tradition möter trend.


      


Slow-cooked fläsksida och griljerade revben var några av alla goda varma rätter, smaklökarna dansade can-can i munnen.


På efterrättsbordet hittar vi både cocos och mangoglass, rawballs, cheececake och pannacotta, samt en hel del praliner och annat sött.


  


Det finns alltid plats för dessert.


Mycket nöjda över årets första julbord, har vi redan börjat planera vart nästa julbord ska intas. Vi bokade vårt julbord på East genom www.julbordsmaklarna.se.


Julbordsmäklarna är Sveriges största förmedlare av julbord. Du bokar snabbt och enkelt de bästa restaurangerna som serverar julbord. Det kostar inget extra att boka och du kan välja från både traditionella, italienska eller asiatiska julbord med julshower eller mer familjära julbord, din sökning kan delas in på områden och städer, hur enkelt som helst. För att läsa mer om julbord i just Stockholm, besök https://julbordsmaklarna.se/julbord-i-stockholm där hittar ni över 300 restauranger som de samarbetar tillsammans med.