Podcast

Tips på magasin, sidor, poddar och utbildningar inom vin & dryck

Föregående Nästa
foodfolder-i-glaset-1.jpg

Här kommer ett bonusavsnitt för dig som fått upp intresset för mat och dryck i kombination och vill hitta vägar att fördjupa dig i ämnet. Oavsett vilken nivå som ditt intresse befinner sig på så har vi sammanställt våra tips för dig som vill utforska vinets värld!


För bladvändaren, här är tips på fyra olika tidskrifter på varierande nivå. Vårt tips är att titta in på respektive hemsida för att hitta den som passar just dig. De flesta av våra tips går för en rimlig slant att både var prenumerant, men också att köpa lösnummer. 


Svenska tidskrifter
Livets Goda
Allt om vin


Internationella tidskrifter
Noble Rot
Decanter


För dig som vill kika på bussen eller lyssna på vid stranden finns mängder av rörligt material och poddar, vi tipsar gärna om Maya Samuelssons dryckesskolor på TV4 och favioritpodden just nu I´ll drink to that

Nyhetsmorgon


I´ll drink to that


För finsmakaren som vill ha högkvalitativ information så kan vi rekommendera att teckna medlemskap hos Purple Pages och Guild of Sommeliers, ett årsmedlemskap och obegränsat med ”häng-tid” på forum och djupgående databaser med djupaste passionen för dryck. 


Guild of sommeliers
Purple pages


För den som tillsammans med andra vill lära sig mer om dryck så har vi en enastånde förenining med grenar som stäcker långt ut i Sveriges kanter och hörn. Munskänkarna, en gemytlig organisation med utrymme för både föreningsliv och utbildning.


Munskänkarna


För den som är sugen på en mer formell utbildning så finns en mängd alternativ, med allt från kvällskurser, yrkesutbildningar och högskolestudier. Vi har sammanställt olika alternativ som vi tycker är bra, men vilken som passar just dig beror självklart på vad för utbildningsnivå som du är intresserad av. 


Vinkällan
Restaurangakademien
Gustibus
Grythyttan
 


Vi hoppas att du hittar något bland våra tips som hjälper just dig till att fortsätta utforska vinets värd.


Tips på Insta konton att följa


Winefolly


Star wine list