Nyheter

Tävling - Vinn en grillpanna från Greenpan

Föregående Nästa
image.jpeg (380)

Vad grillar du? Dela din mest inspirerande grill bild och var med och tävla om en grillpanna från Greenpan. Lägg ut bilden på Insta och använd #foodfolder & "tagga" @foodfolder.

För att öka din chanser att vinna så kan du publicera din bild med recept på Foodfolder.se. Maila till info@foodfolder.se för att få inloggningsuppgifter.


De bidrag med mest inspirerande bild/recept vinner, juryn består av oss bloggare på Foodfolder. Ps. Det är ok att ha fler en ett bidrag.


Green Pans grillpanna är tillverkad i aluminium och har en unik patenterad keramisk non-stickbeläggning, Thermolon. Beläggningen är också 100% PTFE fri och har därför bra värmefördelning som leder till mer energisnål matlagning.


Värmeledningen är 10 gånger bättre än traditionella non-stick beläggningar. Kok- och stekkärlen släpper inte ut farliga gifter vid höga temperaturer och kan användas i ugn.


Green Pans produkter produceras på ett ansvarsfullt sätt för miljö och hälsa i fokus med inställningen att hälsosam matlagning inte bara handlar om livsmedel utan även redskapen du använder i köket.


Healthy ceramic non-stick 1 Med Thermolon™ non-stick teknologi: En keramisk beläggning med utmärkta non-stick egenskaper.  • Tillverkade utan PFOA och är fri från kadmium och bly.

  • Thermolon™ beläggningen är hälsosam och säker och innehåller inga skadliga ämnen.

  • Frigör inga giftiga ångor även om stekpannan överhettas ända upp till 450°C, k beläggningen kommer inte heller att ta skada.

  • Thermolon™ har en bättre värmeledande funktion än tradtionoella beläggningar vilket resulterar i en fantastisk matlagningsupplevelse.


Funktioner  • klarar den mest intensiva matlagning och rengöring

  • utmärkt värmefödelning och stabil bas som passar alla spisar/spishällar 


 


Green Pan finns att köpa på NK och Cervera.


 Tävlingen avslutas måndagen den 13 juni 2016.Baconlindade sparrisar


 Grillade nektariner