Nyheter

Låt oss presentera matstylisten Nina Cederholm

Föregående Nästa
nina_cederholm-foodfolder.jpg

Vi välkomnar vår nya inspiratör Nina Cederholm, som kommer att dela med sig av sin inspiration och bakglädje! Allt började när Nina fick sin första bakbok i födelsedagspresent när hon fyllde 15 år. Recepten inspirerande men det var framförallt bilderna som väckte intresset hos henne. Bokens recept bakades pärm för pärm och grunderna var på plats.

 "Året efter öppnade jag och mamma ett litet ”morgon-bageri” på vårt sommarställe, som vi körde två somrar. Vi hade öppet från tidig morgon fram till förmiddagen, så att alla grannar i området kunde komma och köpa frallor och fika till semesterfrukosten. Väldigt uppskattat av grannarna, och väldigt roligt för mig och mamma." berättar Nina.


Blue Maxed Strawberry Macs


Fotograferingen kom ett par år senare och hon fastnade direkt."Att få berätta och inspirera med bild är en ynnest. Sedan dess har jag utvecklat och tränat på detta intresse. Tills jag under 2018 fick mitt första uppdrag och nu har jag startat eget för att fortsätta frilansa med arbeta med min största passion."


Fokus för Ninas recept är fina, rena råvaror av kvalitet, i säsong och naturligt färgsatta.


Game Changer Choco Orange Ice-cream med Nutella


Kommentera gärna recepten och ställ gärna frågor längst ned på receptsidan i frågefältet så kommer Nina svara på dina frågorna och ge dig tips.


"Jag hoppas jag kan bidra med inspiration och bakglädje till dig!"


 Hitta Ninas recept & sida här!