GastroVin/Studio Nian

Halstrad Tonfisk

Föregående Nästa
DSC_00404156.jpg
12196362_10156213190975385_8096841059385993809_n.jpg
Helg och dess trevnad, efter en hård vecka på arbetet så fortsätter livet i en gastronomisk upplevelse i lugnets smaker och harmoni. Denna kväll använder vi oss av Tonfisk.

Ingredienser

  • 400 g Tonfisk
  • 1 dl Sesamfrön
  • 0,5 kg Rödkål
  • 2 msk Fiskolja
  • 1 msk Soya
  • 2 msk Smör
  • 1 krm Salt och peppar

Gör så här:

1. Skär den färska tonfisken i en lång kub om 4x4 cm. (Kylskåpskall)


2. Rulla i sesamfrön


3. Skiva Rödkål tunt


4. Stek kålen i fiskolja, soya och smör, salt och peppra


5. Halstra tonfisken i riktigt het panna, en minut på varje sida


6. Låt tonfisken vila 5 minuter och skär sen upp i tunna skivor om 0,5 cm


7. Smaklig spis 


Prova denna enkla rätt till vår fantastik goda tryffel majonnäs;