Helg och dess trevnad, efter en hård vecka på arbetet så fortsätter livet i en gastronomisk upplevelse i lugnets smaker och harmoni. Denna kväll använder vi oss av Tonfisk.
Ingredienser
- 400 g Tonfisk
- 1 dl Sesamfrön
- 0,5 kg Rödkål
- 2 msk Fiskolja
- 1 msk Soya
- 2 msk Smör
- 1 krm Salt och peppar
Gör så här:
1. Skär den färska tonfisken i en lång kub om 4x4 cm. (Kylskåpskall)
2. Rulla i sesamfrön
3. Skiva Rödkål tunt
4. Stek kålen i fiskolja, soya och smör, salt och peppra
5. Halstra tonfisken i riktigt het panna, en minut på varje sida
6. Låt tonfisken vila 5 minuter och skär sen upp i tunna skivor om 0,5 cm
7. Smaklig spis
Prova denna enkla rätt till vår fantastik goda tryffel majonnäs;