Foodfolder

När tiden räcker inte till

Föregående Nästa
foodfolder-terese-cedergren-sicilien.JPG
IMG_0448.JPG (1)

De senaste veckorna har varit minst sagt hektiska. Har rest till helt underbara ställen, testat vin och mat, träffat legender inom området och upplevt saker som man kanske inte ens upplever på ett år. Detta inom loppet på en månad. Magiskt, fast tiden räcker inte till!

Känner mig minst sagt välsignad att få jobba med min största passion. Kämpar stenhårt för att jag och min kollegor ska kunna lägga mer tid på vår passion vilket resulterar i inspiration för alla livsnjutare :)


Delar min vardag genom Insta stories så häng med, tryck på min profilbild så kommer det upp små filmer och bilder!


Får många förfrågningar om vintips och jag jobbar förfulat för att sätta samman sommarens "måsten", idag blev jag klar med tips på prisvärda viner/alkoholfritt till mingel, läs mer här!


Förutom detta så jobbar jag mot plus minus noll dvs inkorgen är full, jobben hopar sig vilket är enormt kul! Då gör man något rätt. Installation på restaurang i Alentejo


Läs om min resa till Alentejo och Portugal här!


Eller om Juve y Camps utanför Barcelona, grymt trevligt att besöka om du har vägarna förbi Barcelona.Siciliansk dessert, to die for!Inom kort kommer det uppdatering från Sicilien och Friuli. Kan tipsa om den prisvärda bag-in-boxen Inycon från Settersoli som jag testade under mitt besökt på Sicilien.