Foodfolder

Tagliolini tryffelpasta

Föregående Nästa
foodfolder_tryffelpasta.jpeg
Lättlagad lyx pasta med tryffel på bara fyra ingredienser! Passar både som mellanrätt eller huvudrätt. Halvera bara tryffelpastan om det är en mellanrätt. Tagliolini pasta, färsk tryffel och tryffelsmör hittar du hos våra vänner på Din Saluhall, länk hittar du i receptet.

Ingredienser

  • Tagliolini
  • 1 msk Tryffelsmör
  • 150 g finriven parmesan
  • färsk tryffel (valfritt)
  • salt
  • nymalen svartpeppar

Gör så här:

Koka tagliolinin ca 1minut kortare än vad som står på förpackningen i rejält saltat vatten. Häll av och spara lite av pastavattnet. 


Skeda ner tryffelsmöret i pastan, vänd runt i kastrullen på låg värme så att pastan suger åt sig smakerna och blir klar för servering.


Tillsätt svartpeppar och rör ner parmesanen och blanda väl till en krämig konsistens. Späd med pastavattnet om det behövs, tryffelpastan ska inte vara stabbig. Smaka av med salt om det skulle behövas. 


Lägg upp och riv över färsk tryffel och servera direkt.


Tagliolini pasta, färsk tryffel och tryffelsmör hittar du hos våra vänner på Din Saluhall.


Köp ingredienserna här >>



Gott till