Foodfolder

Punk Royale Cafe har öppnat

Föregående Nästa
foodfolder punk royale cafe

Omtalade Punk Royale öppnar bakficka. Där de går från avsmakningsmenyn och satsar på en meny där många av Punk Royales klassiker finns med. Stämningen är på topp, maten är gudomligt god och underhållande liksom inventarierna ;)

Tanken är att man själv sätter ihop menyn fokus ligger på mindre rätter, vi bad servisen att sätta samman ett utval av rätter vilket var klockrent!


I baren är ljudvolymen härligt hög och rökmaskinen går varm, stämaningen känns igen från Punk Royale! Vi trodde först att de brann när vi kom då röken välde ut ur entrén :)


Priserna är humana, på menyn finns snacks som Jansson i ansjovisask eller Karljohan-pasta med tryffel och parmesan (körs ut på rullator) kostar runt 50 spänn. Varmrätter ligger under 200 spänn. Självklart finns parad "shoten" med vodka och kaviar från Punk Royale på menyn. Maten är underhållande, vällagad, "gästvänlig" och otroligt god!


Tanken Punk Royale Cafe är att göra "Punk Royale" konceptet mer lättillgängligt och med med ett bredare utbud, Punk Royale som har väntetider på upp mot två månader.


Kaféet har 35 platser varav 12 är obokningsbara plus bardel. Tillsvidare öppet alla dagar förutom måndagar.


Boka bord här!Anklevern med smilesÄlskar vattenkannorna!OstronVarmkorvTatar Cornetto med gåslever och guld strössel som avslutning :)


 


Testa även;