Foodfolder

Eko matbutik öppnar upp i Stockholm city

Föregående Nästa
Skärmavbild 2016-05-02 kl. 14.20.04.png
Skärmavbild 2016-05-02 kl. 14.08.59.png

Paradiset är Skandinaviens största ekobutik och har idag en butik på Södermalm i Stockholm. På onsdag den 4 maj öppnar upp butik nummer två på Regeringsgatan 44!

Paradiset är Stockholm´s första fullsortimentsbutik med ekologiska, småskaliga och naturliga livsmedel, med över 4500 produkter fördelat på mejeri, torrvaror, deli, frys, hälsa & skönhet och barnavdelning.


Nytt för denna butik är en av Sveriges längsta delikatessdiskar, en fiskdisk fylld med havets läckerheter och att hemkörning erbjuds.


Förutom ett ekologiskt och småskaligt producerat utbud tillhandahåller butiken endast naturliga produkter, det vill säga produkter utan artificiella smaker eller färgämnen. – Många konsumenter har idag krav på att veta vad de stoppar i sig, var produkterna kommer ifrån och hur de tagits fram med hänsyn till djur, människa, natur och miljö.


Vi vill ta ansvar och erbjuda dessa konsumenter medvetna produkter oavsett om det gäller kött, fisk, bröd eller hygienartiklar. Alla skall kunna äta med gott samvete säger Johannes Cullberg, grundare och initiativtagare till butiken.


Butikens 1200 kvm består av ett utbud av närmare 80% ekologiska produkter. Övriga artiklar kommer från utvalda gårdar eller producenter som är noga med att inte använda artificiella smak- eller färgämnen.  


Det kommer även finnas möjlighet att äta och fika i food courten där Paradiset och Orange County Food står för maten. Orange County Foods serverar inspirerande och hälsosam snabbmat.


Butiken har även en hälso- och skönhetsavdelning som erbjuder skönhetsbehandlingar på plats och en bar där gästerna kan köpa lokalproducerad öl och ekologiska viner. ”Läget kan inte bli bättre.


Vi får en spännande möjlighet att visa upp Paradiset till en mycket större publik som inte prövat oss på Södermalm ännu. Med 800 parkeringsplatser tvärs över gatan blir det även lätt att göra sin veckohandling. Kombinationen av de godaste produkterna, underbar personal och produkter till rätt priser i en butiksmiljö som Sverige inte sett maken till tidigare, har gått hem hos våra gäster och det blir härligt att vi får visa upp det för fler personer.”, säger Johannes Cullberg, grundare och VD.


Butiken öppnar den 4 maj på Regeringsgatan 44, i hörnet Mäster Samuelsgatan, Passagen i Stockholm. Mer nyöppnat;