Foodfolder

Nespresso Master Origins tar dig till Papua Nya Guinea och Sumatra

Föregående Nästa

Mitt morgonkaffe är heligt! Blev glatt mött av Nespressos senaste kaffe från serien Master Origins - Master Origins Papua New Guinea och Master Origins Aged Sumatra. Tillsammans med kaffebönder i Papa Nya Guinea och Sumatra har Nespresso tagit fram två nya limiterade kaffesmaker genom att använda lokala skördes- och produktionsmetoder som ger kaffet i regionerna sin speciella smakprofil. Vilken blir din favorit? Beställ dem nedan.

Beställ kaffet här >>


Nespressos Master Origins är en samling kaffesmaker i limiterad upplaga som tas fram med lokala kaffebönder för att utforska nya smaker och ta vara på kaffehantverk runtom i världen. 


Master Origins Aged Sumatra är gjord på lagrade kaffebönor vilket ger en rostad karaktär med komplexa träiga och kryddiga toner.


Master Origins Papua New Guinea är en blandning av klassiska Arabicas som ger en saftig syrlighet och en syltig karaktär. De söta tonerna av frukt påminner om röda bär och omges av en sammetslen kropp.


Alla Nespresso-kapslar går att återvinna som metall på närmsta återvinningsstation eller i en Nespresso Boutique. Kapslarna återvinns precis som de är, med sumpen kvar.


Du kan även återvinn dina kapslar med Get Bower>>


Gör glasspinnar med Nespresso