Foodfolder

Mr Cake

Föregående Nästa
foodfolder-mr-cake-1.JPG

För dig som älskar att fika & amerikanska influenser så har Roy Fares och Mattias Ljungberg (konditoriet Tösse) öppnat caféet Mr Cake på Rådmansgatan 12 i Stockholm. Har trängs maffiga tårtor med cheesecakes, pajer, kakor, cookies, bullar, donuts och och den stora snackisen Red Velvet croissant som vi självklart har provat.

Amerikansk cafékultur möter svensk fika Mr Cakes amerikanska pannkakor säg vara stan just nu bästa, vi måste komma tillanka och prova dem. Vårt fokus för besöket var snackisen Red velvet croissant.


Red Velvet


En röd croissant med underbar cream cheese fyllning!Alltså denna skapelse är "to die for", så frasig och den krämiga fyllningen är helt perfekt.


Lemon tarte


Vi testade även Lemon Meringue pajen som helt klart också levererade.Förutom alla sötsaker så testade vi även "avokadomackan". Brödet och avokadoröran var riktigt goda men blev besviken på presentationen av mackan. Den ser helt enkelt tråkig ut, hade hoppats på något mer "insta" vänligt ;) 


Det finns tre typer av frukostpaket att välja på och priserna varierar mellan ca 97-119 kr, för valfritt kaffe tillkommer 15 kr. Utöver det kan man beställa bland annat veganska bowls, våfflor, omelett eller gröt.


Förutom fika & frukost satsar Mr Cake på luncher som vi också får komma tillbaka och prova.


 


Hitta hit!


Mr Cake ligger i Arkitekturskolans gamla lokaler på Rådmansgatan 12A, Östermalm.


Öppettider


mån-fre 7.30-18, lör 9-17, sön 9-16.


Ring dem


08-40017190


 


Testa även;