Foodfolder

Kantareller med burrata och krondill

Föregående Nästa
foodfolder_burrata_kantareller_.jpeg
En riktigt lyxig variant på smörstekta kantareller med burrata, surdegsbröd och krondill. Skär upp surdegsbrödet i bitar och doppa i burratan och toppa med svamp och dill. Ljuvlig höstig tapasrätt!

Ingredienser

  • 120 g kantareller
  • 25 g smör
  • 2 st burrata
  • 1 st dillkrona
  • 2 skiva(or) surdegsbröd
  • salt
  • peppar

Gör så här:

SMÖRSTEKTA KANTARELLER


Hetta upp en stekpanna och lägg i svampen utan smör.


Låt svampen steka tills den släpper sin vätska och pannan känns "torr".

Addera smör och stek tills svampen är härligt brynt och frasig.

Smaka av med salt och peppar.


Lägg upp svampen på en tallrik och stek brödet i pannan så att de får en frasig yta.

Placera burratan i mitten på tallriken och toppa med krondill, salt och peppar.

Testa även