En riktigt lyxig variant på smörstekta kantareller med burrata, surdegsbröd och krondill. Skär upp surdegsbrödet i bitar och doppa i burratan och toppa med svamp och dill. Ljuvlig höstig tapasrätt!
Ingredienser
- 120 g kantareller
- 25 g smör
- 2 st burrata
- 1 st dillkrona
- 2 skiva(or) surdegsbröd
- salt
- peppar
Gör så här:
SMÖRSTEKTA KANTARELLER
Hetta upp en stekpanna och lägg i svampen utan smör.
Låt svampen steka tills den släpper sin vätska och pannan känns "torr".
Addera smör och stek tills svampen är härligt brynt och frasig.
Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp svampen på en tallrik och stek brödet i pannan så att de får en frasig yta.
Placera burratan i mitten på tallriken och toppa med krondill, salt och peppar.
Testa även