Terese Cedergren

Grillad ananas med rostad kokos och vaniljglass

Föregående Nästa
foodfolder_grillad_ananas.jpeg
Sommar och tropisk värme ger lätt ett sug efter fräscha svalkande rätter! Här kommer en dessert/brunchrätt/mellanmål som lätt blir en trogen favorit. Vad sägs om grillad ananas, vaniljglass, rostad kokos serverad på en pannkaka.

Ingredienser

  • 1 st ananas
  • 0,4 dl kokos
  • 4 st pannkaka/or
  • 4 skopa(or) vaniljglass

Gör så här:



Grillad ananas 

Skala och dela ananasen och skär den i valfria bitar.

Grilla (eller stek) bitarna till en gyllene yta.






Rostad KOKOS

Rosta kokosen i en medelvarm stekpanna tills den blir gyllene. Låt svalna.

 

Servera den grillade ananasen på en pannkaka toppad med vaniljglass & rostad kokos.


Lyssna på vår podd