![foodfolder-release-event-2](/media/2457/skarmavbild-2016-01-27-kl-232302.png?anchor=center&mode=crop&width=728&height=250&rnd=130984525840000000)
I onsdags kväll hade vi vår release av Foodfolder - mötesplatsen för mat och vin intresserade! Färska råvaror, kokande grytor och bubblande drycker och krönikörer är vad vi delar. Vi som bloggar har alla samma passion för mat, dryck, vin och livsnjutning, att engagera till en mer njutfull vardag .
Kvällen spenderade vi i Johan Magnusson vinkällare på Grevgatan 26. Under eventet så bjuds de på följande;
Fantastisk Salmalaxrulle med zucchini och het pepparrotskräm, recept här!
ReceptSkaparna bjuder på Salmasnittar med avokadomajonnäs och het sojasås, recept här!
Sälv skapade jag en Salmalax sashimi med blodapelsin som passar perfekt som förrätt eller huvudrätt, recept här!
Tryffelburgare med picklad lök av Gastrovin, mums! Recept här!
Dryckerna som serveras under kvällen är följande;
Snacks beståendes av ekologiska spanska marcona mandlar med havssalt & rosmarin från Mill & Mortar. Mandlarna tillsammans med den friska A.Christmann Rieslingen blev en succé.
Choklad Kompaniet serverade sin goda choklad, mörk och ljud med torkade blåbar och jordgubb. Förpackningarna är otroligt fina så när man unnat sig själv så är de perfekta som "gå bort" present.
Marcus från Winjas Ostkällare serverade härliga ostar som matchade kvällens drycker. Kan varmt rekommendera ett besök på Winjas för att botanisera i säsongen ostar! PS. De har även en grym ostbutik på Bergsgatan 24 på Kungsholmen i Stockholm.
Stort tack till alla underbara människor som kom och förgyllde vår kväll, ett oförglömligt minne :) Och början på resan att dela en mer njutfull vardag.