Foodfolder

Hjälp dem som kämpar efter cancerbehandling att återfå livskraften! 

Föregående Nästa
86AFD4E6-5818-458C-A8A8-F7E53BB6EBB5.jpeg

För två år sedan fick jag ett cancer besked som raserade hela mitt liv. Nu vill vi hjälpa andra att få den bästa rehabiliteringen. ReTreats mål är enkelt - Inspirera, ge hopp och inte minst kunskap att själv läka och gå vidare efter cancer. Vi erbjuder en inspirerade och energifylld miljö på Mallorca. Hjälp oss hjälpa andra att lägga cancern bakom sig. Donera, dela & sprid.

Ge din gåvaDe som behandlats för cancer och överlevt kämpar ofta för att återfå sitt psykiska och fysiska välbefinnande efter allt de gått igenom. Vårt mål är att hjälpa dem en bit på vägen så att de kan hitta ett fungerande liv i en omhändertagande och trygg miljö.
“Jag orkade inte leva. När jag bad min mamma ta över mitt liv hörde jag orden och förstod att det är bara jag som kan leva mitt liv. ”


— Terese Cedergren, grundare av ReTreat och cancer kämpe.
Jag ville göra en förändring i mitt liv efter mina behandlingar och bestämde mig för att börja min resa på Mallorca. Där träffade jag Ulli Järpemo Nykvist som är smärtläkare, psykiater & psykoterapeut. I våra samtal så föddes idéen ReTreaten plats att inspireras och läka på.


Vi har satt samman vi satt samman Sveriges mest hängivna team kring läkning me egen upplevd- & klinisk erfarenhet och ett professionellt nätverk.


ReTreat Mallorca


Vi kommer att erbjuda 6 dygn med helpension i rum med dusch & toalett. 


Mat, boende och aktiviteter finansieras av gåvor från privatpersoner och företag. Målet är att erbjuda 28 stycken gåvofinansierade platser under 2020. Är du drabbad och vill komma så kommer vi inom kort öppna upp för ansökningar. 


Hjälp oss gärna sprida ordet!


Vill du vara med att sprida vårt budskap på din sida så hör av dig till mig så får du bilder och länkar.