Foodfolder

Rabarber- och jordgubbscocktail med akvavit

Föregående Nästa
IMG_8331.JPG
Friskt och läskande cocktail med kryddiga toner. Rabarbern står för den friska syran och akvaviten för kryddvigheten. Året vårcocktail :)

Ingredienser

  • Topping:
  • 1 st Dr Vesterlund kvist
  • Övrigt:
  • 5 cl akvavit
  • 1 msk champagnesocker
  • 2 msk rabarber puré
  • 2 msk färskpressad citron
  • cl Soda vatten alt. Aromatic tonic water (med angostura)

Beskrivning:

Jordgubbe- och rabarberpuré, champagnesockercitronjuice och akvavit i ett glas.


Rör om med en sked och fyll glaset med is.


Toppa drinken med  soda vatten eller Aromatic tonic water (med angostura).


Garnera med en kvist Dr Vesterlund och servera direkt.


 

Tips

Cocktailen är minst lika god alkoholfri!