Foodfolder

Bohemchica Casa Cook hotell

Föregående Nästa
foodfolder casa cook.jpg
foodfolder casa cook6.jpg
foodfolder casa cook11.jpg
foodfolder casa cook.png
foodfolder casa cook10.jpg

Arla morgon en tid sedan gick resan mot Vingresors nya destination bohemchica Casa Cook på grekiska Rhodos. Förväntningarna på hotellet som jag tidigare sätt på nätet var stora utöver detta så visste jag inte vad som skulle hända. Resan var underbar och jag har mött otroligt härliga människor som alla tog en plats i mitt hjärta. Längesedan jag hade så otroligt roligt, avslappnat med upplevelser som förlänger livet!
Casa Cook är ett av Vings första "lifestyle" hotell och ligger i den lilla orten Kolymbia på Rhodos östkust. Hotellet har 90 rum, samtliga med poolaccess! På området finns även restaurang, gym, pool och bar. Rummen är smakfullt inredda med rustika möbler och textiler i trendiga jordiga nyanser, och på terrasserna finns både hängmattor och solstolar att koppla av i. All inredning går att köpa och i receptionen finns även en butik med inredning, accessoarer och kläder.

Hotellet erbjuder även flera olika aktiviteter som exempelvis yoga, gym, dagliga utflykter med hotellets guider, cykelturer till närliggande stränder, middagar i hotellets restaurang och chill out-kvällar med livemusik och dj.


Ett hotell att njuta på :) Man får en sober internationell känsla av Mexico chill, LA chic och laidback Aussie! Se bilderna och njut! 


Hotellet
 Rummen
Utflykter


Lindos - är Rhodos och en av Greklands mest kända byar framför allt pga den medeltida fästningen Akropolis beläget på klippan 116 meter upp. I byn finns många olika tidsepoker representerade – från stenålderslämningar till korsriddarnas kraftiga fästningsmurar. Själva byn är pittoresk och mysig att strosa i och det finns trevliga restauranger att besöka. Försök komma bort från turiststråken så hittar man den genuina Santorini känslan.


Lindos
Seven springs - Rhodos lilla hemliga paradis. En hajk till "De sju källorna" är både vacker och avkopplande i en sagolik omgivning av vackra oliv- och apelsinlundar, pinjeträd och underbart doftande örter och kryddor. 

Rhodos stad - har ett brett utbud av restauranger, caféer och barer, shopping och ett stort kulturellt arv. Staden kan delas upp i en ny och en gammal del, varav den gamla är en fantastisk kulturupplevelse med en riktig Medeltidskänsla med sina härliga, trånga gator och gränder. Men även mäktiga slott och byggnader från gamla tidsperioder med underbar arkitektur.


Stadskärnan är en av de bäst bevarade medeltidsstäderna i hela Europa har FN-organet Unesco förklarat den som ett världsarv – vilket säger det mesta om hur speciell och vacker denna del av staden är.Strandhäng


Boka och läs mer om hotellet här!


Jag spenderade denna underbara resa med dessa grymma bloggare; Niklas BerglindAnna MalmbergKina Andersson,  ChristofferWiklöw,  Anna Hagberg & Tatjana. Titta in på deras sidor och se deras tolkningar :)


Läs även;