Foodfolder

Albin Edbergs avsmakningsmeny på Studio Nian

Föregående Nästa
2EE83D42-E624-4058-879D-185552A64EFC.jpeg
2D38945B-02FA-4B48-A5A8-CC9186A879E3.jpeg

Den 20 maj gästar den unga Bocuse d'Or kocken Albin Edberg Studio Nian. Det kommer att serveras en sjujädrans avsmakningsmeny med ett skräddarsytt dryckspaket i säsongens anda. En kväll med endast 12 platser, läs mer och boka din plats!

AVSMAKNINGSMENTY SKRÄDDARSYTT DRYCKSPAKET


Confiterad potatis med brynt smör, purjolök och muskot


Sotad makrill med kombu, rädisor och vårlök


Grillad och fermenterad hjärtsallad med mandelmjölk och macadamia


 


Havskräfta med morot och espelettepeppar


Kalvbräss meuniere med inkokt vit sparris, ramslök och sparrisveloute


Vild och odlad svamp med miso och lagrad soya


 


Vårlamm och färsk kål


Grillade plommon med mandel & färskost


Inkokta rabarber med vit choklad, rostad havre och rabarbergranité


 


Boka din plats här >>


 


Tid: 20 maj kl. 18:00 till sent


Plats: Studio Nian på Sibyllegatan 9


Pris: 3000 kr avsmakningsmeny inkl. dryckespaket. 


Har du någon allergi eller kostavvikelse var god informera detta i tid.


 


ALBIN EDBERGS GASTRONOMISKA RENOMMÉ


Albin startade sin karriär hos Tommy Myllymäki på restaurang Sjön i sin hemstad Jönköping. Deras samarbete fortsatte i Bocuse d'Or Europe där Albin var Tommys commis. (assisterande kock)


Teamet  vann Bocuse d'Or Europe 2014 i Stockholm, och kvalificerade sig därmed till världsfinalen Bocuse d'Or i Lyon 2015 där de tog hem bronset. 


Kan varmt rekommendera TV4s dokumentär "Med smak av Guld" från 2015 om de hårda förberedelserna inför Bocuse d'Or. 


Följ Albin här >>