Foodfolder

10 enkla bål recept

Föregående Nästa
foodfolder-10-bål-recept.jpg
foodfolder-The-Brand-New-Republique-Mango_körsbär-persika-lavendel.jpg
foodfolder-The-Brand-New-Republique-mango-päron-rosmarin.jpg
foodfolder-The-Brand-New-Republique-mango-jordgubb-basilika.jpg
foodfolder-The-Brand-New-Republique-5-sorters-bål.jpg (1)
foodfolder-The-Brand-New-Republique-mango.jpg
foodfolder-Bål-med-The-Brand-New-Republique-Gran-Anejo-hallon-persika-timjan.jpg
foodfolder-Bål-med-The-Brand-New-Republique-Gran-Anejo-ingefära-lime-mynta.jpg
foodfolder-bål-The Brand-New-Republique-cold-brew-tonic.jpg
foodfolder-Bål med-The-Brand-New-Republique-Gran-Anejo-is-te-apelsin-mynta.jpg
foodfolder-The-Brand-New-Republique-5-sorters-bål.jpg
foodfolder-bål-The Brand-New-Republique-te-mynta-lime.jpg
foodfolder-bål-The-Brand-New-Republique-rabarber.jpg
foodfolder-the-brand-new-republique-mango-gurka-mynta-lime.jpg
foodfolder-The-Brand-New-Republique-Mango-chili-apelsin.jpg

Vad är mer sommar än en iskall karaff med bål? Här är tio goda och dessutom enkla recept med ljus mango rom och mörk rom från The Brand New Republique.

Bål går snabbt att blanda och räcker till många. Perfekt välkomstdrink för mingel och fester med många gäster. Här hittar du sommarens godaste bålrecept!



5 bålrecept med den ljusa mango romen


Päron, kanel & rosmarin


Körsbär, persika & lavendel


Jordgubb & basilika


Chili, mango & apelsin 


Grönt te, mynta, gurka & lime 


 



5 bålRECEPT MED DEN mörka romen


Cold brew kaffe, citron & tonic


Is te, apelsin & mynta


Rabarber & kardemumma


Hallon, persika & timjan


Lime, ingefära & mynta


 


Tips på ingredienser som är bra att ha hemma när man ska gör bål


Frukter/bär och citrus


Agavesyrup (sirap)är ett naturligt sötningsmedel ifrån plantan Agave, den 25% sötare än socker och har ett lägre glykemiskt index än vitt strösocker.


Örter - mynta, rosmarin, lavendel, timjan och basilika är lätt att odla själv och perfekta att addera i bålen både för smaken och utseendets skull.


Sockerlag/Ingefärssocker/Champagnesocker - alla dessa "sötningsmedel" är super enkla att göra själv och håller länge i kylen.


Sodavatten - tips är att ha en Soda Stream så att man enkelt kan gör kolsyrat vatten


Is - se alltid till att ha färdig fryst is när andan faller på för en bål.


Recepten har skapat i samarbete med The Brand New Republique.


 


Läs även;