Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

En magisk vintervecka i Stockholm

Föregående Nästa
skeppsbron_foodfolder.JPG

Den här veckan har verkligen varit en magisk vintervecka i Stockholm. Jag älskar vinter och snö och får så mycket inspiration från naturen. Alla färger, strukturer, konsistenser mm... Fantastiskt!

Idag är det en riktigt magisk vinterdag med massor med snö och sol i Stockholm. Veckan som gick var, som sagt, mycket vacker med mängder med snö som föll ner från himlen, men det var en utmaning att ta sig till jobbet för oss flesta. Visserligen upplevde jag det som jobbigt och stressigt men tyvärr var det inte så mycket att göra åt saken. Det gäller att bara gilla läget! Det positiva var all snö som skulle skottas bort från trädgården och altanen, riktigt bra träning!Men nu är jag så trött. Skönt att det är helg och det finns tid att vila. Och baka. Jag tror att jag kommer att baka tekakor till frukost imorgon och göra en kopp varm choklad. Det är mysfrukost för mig. Sedan ska jag sitta och läsa nån bok i någon timme och bara njuta. Visste ni att nu är det bara drygt en månad kvar tills jag är färdigutbildad! Sen kan jag äntligen titulera mig som bagare och konditor och få jobba med det som jag älskar, att baka! Vilken lycka!


Idag kommer jag inte att hinna baka något men håll ut, snart kommer jag med nya recept! Ha en underbar lördag mina fina läsare!