Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Vinn geléhallonformar!

Föregående Nästa
gelehallon_foodfolder.JPG

Hemmagjord godis är det godaste som finns och det är roligt att göra egen godis! Nu är det dags för en tävling där 2st lyckliga vinner var sin geléhallonform från Pufz.


I samarbete med Pufz har jag fått äran att lotta ut 2 stycken geléhallonformar. Det du behöver göra är att:


1. Följ @bakemybreathaway, @foodfolder och @pufz_se på Instagram.


2. Gilla bilden med geléhallon (samma som huvudbilden på detta inlägg) på @bakemybreathaway Instagram.


3. Skriv vilket julgodis du skulle gärna vilja se mig göra och lägga upp recept på. (Du får gärna även skicka recept på ditt favoritjulgodis till mig men det är inte ett måste för att delta i tävlingen, det är bara ett bonus!)


Tävlingen avslutas den 1:a december 2016 kl. 20.00. Jag kontaktar vinnarna på Instagram och vinnarna presenteras även här på Foodfolder. 


Lycka till!Titta gärna in på Pufz hemsida och hitta andra bra produkter i silikon. Jag ÄLSKAR Pufz silikonbakplåtsduk. Den funkar perfekt till att baka på samt att baka av i ugnen på. Det är ett mycket bra alternativ till de dyra proffsvarianterna på marknaden. 


Smoothietips! Jag brukar koka upp frysta hallon (man bör ju koka upp frysta hallon för att slippa risken av att bli smittad av bakterier som orsakar magsjuka) och hälla ut hallonen i dessa geléhallonformar och frysa in. Ca. 5 st frysta hallonbitar räcker utmärkt till en smoothie! Smidigt och fiffigt tycker jag!