Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Söndag och sommar!

Föregående Nästa
Pannkaka_Foodfolder.jpg

Här i Stockholm har det varit en magisk midsommar. Midsommarafton var något mulet men ändå bra och vi kunde sitta ute och njuta. Igår på midsommardagen var det strålande sol och högsommarvärme!

pannkakor


Även idag är det helt ok väder. Jag har precis gjort klart min frukost bestående av en macka och en kopp kaffe som jag ska avnjuta ute på altanen. Jag älskar att sitta ute och äta! Det är verkligen det bästa med sommaren. Men! Jag sitter och drömmer att äta pannkakor... Jag är så sugen på pannkakor med lätt vispad grädde och jordgubbar! Jag är förkyld och därför har jag inte riktigt orken att laga pannkakor men jag kanske kan lyckas inspirera er att göra det till frukost idag? Klicka på bilden så kommer ni till receptet!


jordgubbar


Många av er kanske har redan semester? NJUT! Jag kommer inte att ha någon semester i år... Jag börjar min praktik om en vecka. Men å andra sidan, jag kommer att få baka hela dagarna och lära mig massor! Att jag dessutom får göra det med de bästa är fantastiskt roligt! Jag ska nämligen göra min praktik på Bageri Brillo där Håkan Johansson, världens bästa bagare 2015, och årets bagare 2016  Kim Lund jobbar! Tänk att jag ska få lära mig av de bästa! SÅ KUL! 


Nu blir mitt kaffe kallt så jag måste gå. Ha en underbar söndag mina fina läsare så hörs vi snart igen!