Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Älskade sommar!

Föregående Nästa
Fruktsallad-Foodfolder.jpg

Visst är det underbart att sommaren är här? Jag njuter av framförallt de ljumma, lugna sommarkvällarna. Fåglarna kvittrar och man kan känna i luften hur både naturen och människorna varvar ner.

Jag har haft fullt upp i skolan de senaste veckorna. Jag hade slutproven i både näringslära och konditori och idag började jag en ny kurs, nämligen choklad och konfektyr! Ja, HELT FANTASTISKT UNDERBART ROLIGT! Att jobba med choklad är ju bara så kul! Man kan göra så mycket med choklad och att temperera choklad... Det är verkligen som att vara barn på nytt och få leka, så roligt är det! 


Imorgon ska jag ha en lektion till i choklad och sedan tidigt på fredag morgon bär det av till Helsingfors! Det ska bli så kul att besöka olika caféer i Helsingfors och se vilka trender som råder där. Hör ni, säg gärna vad ni skulle vilja att jag skriver om Helsingfors! Lämna en kommentar i kommentarsfältet.


Nu ska jag plugga på om choklad och äta en fruktsallad (det godaste enligt mig att äta på en varm sommardag som idag). Ha en mysig onsdagkväll!