Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Skeppsbro Bageri

Föregående Nästa
skeppsbrobageribullar_foodfolder.jpg (1)

Skeppsbro Bageri ligger fantastiskt fint på Skeppsbron i Gamla Stan i Stockholm med utsikt över Skeppsholmen. Här kan man njuta av otroligt goda bullar och bröd samtidigt som man kan köpa med sig mjöl som mals i butiken!


Håkan Johansson tillsammans med Fredrik Ekman öppnade Nockeby Bageri den 28:e september 2017 och nu är de öppnat ännu ett bageri, Skeppsbro Bageri i Bageri Brillos gamla lokaler. Bageriet håller på att byggas om men redan nu finns det ett antal sittplatser i cafét och bageriet kommer att bli helt ekologiskt som sitt systerbageri Nockeby Bageri. Skeppsbro Bageri är ett mycket välkommet tillskott till Stockholms bageri- och cafévärlden då det kommer att bli helt ekologisk och man kan även köpa med sig ekologiskt mjöl därifrån som mals i butiken! Färskare mjöl än så är svårt att hitta! Bageriet har ett antal klassiska bröd, bullar och croissanter att njuta av samt färdiga lunchlådor, allt ekologiskt. Just nu serveras en magisk croissantsemla, passa på att åka dit och smaka på en innan de försvinner i påsk!Jag ser framemot våren och sommaren och många, långa härliga fikastunder på Skeppsbro Bageriet och deras uteservering vid vattnet!


Foodfolder vill gratulera Skeppsbro Bageri med Håkan Johansson och Fredrik Ekman samt personal till det fantastiska bageriet och stort lycka till i framtiden!