Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Sheraton Paired- ett överraskande möte mellan mat och dryck

Föregående Nästa
sheratonmeny_foodfolderjpg.jpg

Jag älskar att vistas på hotell. Känslan av internationella intryck och förväntansfulla möten med exemplarisk service hör till det ultimata hotellbesöket. Sheraton i Stockholm har tagit ett steg längre matmässigt och har utvecklat en barmeny kallad Sheraton Paired, där mat och dryck möts på ett överraskande sätt.

 


Sheraton Paired kallas middagskonceptet som har lanserats på Sheraton i Stockholm där mat med influenser från världens alla kök serveras tillsammans med premiumviner och/eller öl, gärna från mikrobryggerier i närområdet. Maträtterna är relativt små med mycket god smak och fina råvaror. 


Micha Billing, välkänd sommelier och lektor i måltidskunskap vid Grythyttan samt jurymedlem i Sveriges Mästerkock, har tillsammans med Sheraton gjort sagolikt goda kombinationer med mat och dryck som man gärna vill uppleva om och om igen. Då maträtterna är hyfsat små, kan man ta flera rätter och ändå vill man gärna äta mer, bara för att det är så gott!


Sheraton serverar Paired-menyn i hotellbaren och den byts ut några gånger om året. Till hösten kommer Sheraton även att servera Paired-menyn på sin Restaurang 360° och till konferensgäster. 


Jag skulle rekommendera att testa Paired-menyn exempelvis som after work med kollegorna. En lagom avslappnad middag med mycket god mat i en trevlig miljö.