Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Restaurang Agnes

Föregående Nästa
dessertagnes_foodfolder.JPG

Restaurang Agnes bjuder på smakrika smårätter i en mysig men samtidigt livlig miljö på Kungsholmen i Stockholm. Ett perfekt ställe för både en tidig middag med familjen eller en helkväll med vännerna. Missa inte att beställa deras magiska friterade kronärtskockor.

Restaurang Agnes ligger på Norra Agnegatan 43 på Kungsholmen i Stockholm. Menyn består av smårätter som passar bra att delas på. Det är mycket friterad mat men friterat är ju gott... Vinlistan består av många fina, prisvärda viner och deras duktiga personal kan kombinera passande dryck till maten. När jag besökte Restaurang Agnes gav jag personalen fria händer både vad gäller mat och dryck  och jag kan lova er att jag gick därifrån både mycket mätt och belåten.Miljön i restaurangen är livlig utan att det blir för stimmigt eller rörigt. Stämningen är alltid på topp både hos personalen och gästerna och alla ser ut att trivas och äta gott. Jag skulle rekommendera Agnes för en avslappnad middag med familj och vänner men även som en perfekt restaurang för att lära känna nya bekantskaper. Restaurangen passar även bra för en familjemiddag med både stora och små barn. Vid mitt besök på Agnes kände jag mig mycket väl omhändertagen och det enda jag var besviken på var att jag blev mätt och inte orkade testa på fler rätter på menyn...


 


Om du besöker Agnes se till att beställa deras magiska friterade kronärtskockor och Agnes mess som dessert. Det är hur gott som helst!För bordsbokning och mer information se Agnes hemsida.


Läs även om Svenska Kocklandslagets stipendiat Sara Danielsen som jobbar på Agnes.