Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Baka och plugga

Föregående Nästa
Foodfolder_chokladbollar.jpg

Wow! Nu har jag klarat av alla kurser i skolan, sagt hejdå till mina fina kurskamrater och min otroligt duktiga lärare. Helt slut är det dock inte då jag börjar min praktik på måndag. Det känns som att nu börjar det på riktigt när jag ska komma ut i "verkligheten" och på ett riktigt bageri och konditori. Väldigt roligt!

cupcakes


Vilken skillnad det är att göra något med passion. Det blir så enkelt och roligt att lära när man brinner för det man gör. Det är en så otroligt befriande känsla att få göra det man brinner för, och få göra det hela dagarna, MAGISKT! Det är en mycket intensiv utbildning som jag går men ack så roligt! 


Jag har alltid varit plugghäst i skolan och det gäller även den här gången. Jag har faktiskt fått A i alla 6 kurser hittills och jag känner mig så nöjd över mig själv! Att det ser enhetligt och snyggt ut med bara A på papper är en fröjd för ögat! Är man perfektionist så är man det...


Jag fick en ny bok på posten idag som jag beställde för några dagar sedan. Det är en så rolig bok som köksfranska. Inom konditori används det många franska ord så jag kände att jag måste börja plugga lite franska också! Jag älskar språk så det får bli min hobby på kvällarna att lära mig köksfranska. Kul!


Det känns som att det är dags för ett recept snart igen, eller hur? Vad skulle ni vilja baka med mig? Jag har haft så mycket i skolan på sistone att jag inte har haft tid till bakning hemma... så det är verkligen på tiden att jag bakar något och delar med mig det till er! Skriv i kommentarsfältet vad ni skulle vilja få för recept! Sov sött finisar!


Ps... tills ett nytt recept kommer så kan ni klicka på bilderna för att komma till supergoda cupcakes och chokladbollar recept!


chokladbollar