Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Inspiration för midsommar

Föregående Nästa
Tårta_Foodfolder.jpg

På fredag är det midsommarafton. Just nu öser regnet ner och det känns inte alls som sommar... men man kan alltid hoppas att det blir bättre väder till midsommar! Om midsommaren blir regnig och kall tycker jag att man ska göra det mysigt ändå och tända ljus, en brasa och mysa inne!


Vad hör till din midsommar? För mig är midsommar jordgubbar, sill och en tårta. Varför inte en jordgubbstårta som på bilden! Mycket grädde, jordgubbskompott och massor med jordgubbar på. Mums!Ett gott surdegsbröd kommer jag att baka till midsommar. Du hinner fortfarande göra en surdegsgrund så att den ska bli klar till midsommar. Men då måste du göra det idag! Receptet hittar du om du scrollar ner lite. Skulle du undra något om receptet eller under processen så är det bara att höra av dig till mig! Antingen via mejl eller genom Instagram "bakemybreathaway". Jag hjälper gärna till!


 Knäckebröd hör också till midsommar eller hur? Med lite sill, gräddfil och gräslök.. Så gott! Det här receptet är så enkelt och gott att jag tycker verkligen att du ska baka det till midsommar! Se länken nedan.


Idag ska jag till frisören och under tiden ska jag dricka en god cappuccino och fundera på vilken midsommartårta jag ska bjuda på! Ha en underbar lördag fina ni!