Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Restaurang Luzette

Föregående Nästa
ostar_foodfolder.jpg (1)

Den undangömda pärlan Luzette ligger på Stockholms centralstation. Jag lyckades få bord på Luzette när de hade gästspel av Floriant Remont från restaurang Le Potager Des Halles i Lyon. Maten, stämningen och servicen var fantastisk!

Restaurang Luzette, som öppnade 2014, är ett modernt brasserie i en modern och snygg miljö. Restaurangen serverar frukost, lunch och middag och man kan även ta med sig maten om man har bråttom till tåget.Luzette är ett något dyrare alternativ till de andra restaurangerna på Stockholms central men det där lilla extra som det kostar ger också det där lilla extra  i form av en mysig miljö, fantastisk service och vällagad mat av de finaste råvarorna. Luzette är ett bra alternativ för en trevlig middag med kompisarna men även ett toppenval för en dejt! Trots att restaurangen är livlig är inte ljudnivån hög och trots att man sitter hyfsat när varandra kan prata ostört och inte bli störd av andra. 


Jag kommer att snart besöka Luzette igen för att maten och stämningen var fantastisk! Det ska bli intressant att se om maten på den "ordinarie" menyn är lika fantastisk som under det franska gästspelet. Den här gången kommer jag att ta med mig mina tjejkompisar och njuta en lång stund av magisk mat, dryck och sällskap!


Boka bord och läs med om Luzette här.