Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Samarbete med Kocklandslaget

Föregående Nästa
Lagbild Kocklandslaget.jpg

Äntligen kan jag berätta att jag har inlett ett samarbete med Svenska Kocklandslaget där jag får följa med Svenska Kocklandslaget bakom kulisserna på väg mot Culinary World Cup i Luxemburg i november 2018! Ni kommer att få läsa bland annat intressant fakta om Kocklandslaget, personintervjuer och om arbetet i träningslokalerna i Framtidens Kök på Electrolux huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm.

Svenska Kocklandslaget ägs av den ideella föreningen Svenska Kockars Förening. Svenska Kocklandslagets primära syfte är att utveckla den svenska gastronomin och upplevelsen kring råvaror samt vara en del i att utveckla den internationella tävlingsgastronomin.


Laget består av sex kockar och fem konditorer med Fredrik Andersson som Team Manager och Krister Dahl som Senior Advisor. Laget har även fyra stipendiater utsedda av Kocklandslaget och Malin Söderström. Stipendiaterna (Louise Wass, Signe Åberg, My Segelström och Sara Danielsen) stöttar laget och samtidigt får en gedigen utbildning.


Nästa vecka, onsdag den 7:e februari kommer Kocklandslaget att avslöja årets tävlingstema och jag kommer självklart att lägga upp det både här på min blogg och på mitt Insta. Följ med mig på en spännande resa med världens mest välmeriterade kocklandslag! 


Läs även