Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Afternoon tea på Grand Hotel Stockholm

Föregående Nästa
grandhotelat_foodfolder.JPG

Igår var jag med mina väninnor på afternoon tea på Grand Hotel i Stockholm. Grand Hotel är beläget fantastiskt fint på Blasieholmen med utsikt över Strömmen till slottet. Att få titta ut över Strömmen till det Kungliga Slottet och samtidigt äta gott är definitivt en trevlig upplevelse.


Grand Hotel har varit ett hotell för kändisar, stora evenemang och livsnjutare sedan år 1874. Gamla anor och traditioner, det kan man verkligen känna när man kliver innanför Grand Hotels dörrar med personal i sina tjusiga cylinderhattar. Även toaletterna är stora, fina och med färska blommor. Väldigt fint på alla sätt!
Servicen var observant och mycket bra. Vår servitör var vådligt duktig på att hela tiden se till att vi hade färskbryggt te i våra koppar och frågade om vi behövde något mer. Maten var också god och väldigt fin. Afternoon tean bestod av tre tallrikar med små, goda snittar/rätter. Vi beställde en Sparkling Afternoon Tea med ett glas champagne. Härligt att lyxa till det i goda vänners lag!


  


Man äter med ögonen och så är verkligen fallet! Härligt att äta små, vackra konstverk! Fina smakkombinationer och vackra att titta på. För mer information om afternoon tean och bordsbokning hittar du här.