Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Wow!

Föregående Nästa
bubbel_foodfolder.JPG

Jag kan fortfarande inte tro att det är sant att jag ska vara med i Dessertmästarna! Livet bjuder verkligen på överraskningar!

Som ni vet lämnade jag finansbranschen i december 2015 för att följa mitt hjärta och passion och bli konditor. När jag bestämde mig för att byta karriär hade jag klart för mig att jag ger mig själv 3 år att känna efter om det nya karriärvalet känns bra. Därför gör jag många saker som är utanför min "comfort zone" bara för att jag inte ska ångra efteråt att jag inte gjorde det.


Att vara med i Dessertmästarna är absolut en sak som jag aldrig någonsin i min vildaste fantasi hade vågat att tro att jag skulle vara med i! Dels för att vara med på tv och dels för att möta så otroligt duktiga dessertmakare, och våga tro på mig själv.


Nu har det gått 7 månader av min utbildning och jag ångrar inte en sekund att jag lyssnade på mitt hjärta och valde att bli konditor! Jag kan lova er att jag har stunder då jag tvekar och är osäker på både mig själv och det jag gör men det är så värt det. Det är så viktigt att jobba med något som man har passion för. 


Tack för alla hejarop på Instagram och Facebook, ni är underbara!