Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Magiska minnen från Dessertmästarna

Föregående Nästa
slottet_foodfolder.jpg (1)

Under castingen till Dessertmästarna fick jag en känsla av att om jag kommer med i Dessertmästarna kommer det att bli något helt unikt och ett minne för livet. Och så blev det verkligen!


Här är jag på väg till Åkeshofs Slott där vi bodde under inspelningstiden. Det var jättepirrigt att åka och träffa de andra deltagarna för första gången. Här är vackra Åkeshofs Slott där vi bodde. Visserligen hade vi inte mycket tid över efter inspelningarna men det var skönt att bara kunna koppla av i den vackra omgivningen. Jag, Markus och Jimmy gick på power walk varje kväll. Dagarna var så intensiva och långa att jag verkligen behövde komma ut och rensa tankarna. 
Jag älskar ju att vara i skogen och att få komma ut och röra på sig efter en dag i studion var det verkligen skönt att få komma ut och andas in frisk luft. Vi skrattade och pratade om allt och ingenting! Dessa två är människor med ett hjärta av guld och så otroligt duktiga som kock respektive konditor. Det var en ära att få lära känna er Jimmy och Markus!I det här rummet bodde jag. Vid det här skrivbordet satt jag på kvällarna och planerade inför nästa utmaning. Jag älskade mitt lilla rum! Så fort jag kom hem från power walk, tog jag på mig min pyjamas och mina mysiga Flattered inneskor och bara tog det lugnt. 
Jag älskar mina Flattered ballerinas. De här inomhusballerinas har en mjuk, skön innersula av ull och man blir absolut inte svettig i dom. De är bara så sköna och absolut de bästa inomhusskor jag någonsin har ägt! Och kolla bara vilken söt skopåse som följer med varje par! Love it! Jag kommer definitivt köpa fler av dessa att passa till olika tillfällen. Jag önskar att Flattered hade även inomhusskor med lite klack...Här är jag inför första tävlingen i min lilla loge i mina fina kläder från Sand Copenhagen, ÄLSKAR blusen och byxorna! Jag är ju trots allt ganska mån om hur jag ser ut även när jag jobbar så det var härligt att kunna ha söta kläder som även var bekväma att jobba i. Visserligen kan inte jag ha dessa kläder när jag är på min praktik men alla andra dagar och på väg till praktiken passar de ju alldeles utmärkt!


Nu är min tid på Dessertmästarna över men alltså vilka minnen! Jag saknar redan varenda sekund men nu kan jag verkligen bara lägga mig på soffan varje onsdag kväll och se hur det går för Liv, Julia, Jimmy, Per, Markus och Sara. SÅ spännande och kul! Kämpa på fina ni!


Nu ska jag sätta mig med en kopp kaffe och fundera på vad vi ska baka här på bloggen nästa gång. Ha en underbar helg så hörs vi snart igen!