Bake my breath away - Elina Kantelinen Brandt

Ett modernt julbord på ca 30

Föregående Nästa
ca30_foodfolder.jpg

Det överlägset godaste julbordet som jag någonsin har ätit finns på pop up restaurangen ca 30 på Miss Clara i Stockholm. Lagom, fräscht och så otroligt gott!


Ikväll var jag på det godaste julbordet jag någonsin har ätit på pop up restaurangen "ca 30" på  Miss Clara i Stockholm. Julbord kan oftast likställas med mycket och väldigt fet mat som sällan är något utöver det vanliga. Därför har Baileys tillsammans med Daniel Guest, kökschef på Miss Clara, tagit fram en modern variant på svenskt julbord som serveras på 30 minuter. Nytänkande, lagom med vällagad mat tillsammans med passande dryck till. Ingen fylla, ingen mat som går till spillo och en härlig upplevelse på, just 30 minuter! Visserligen tar sittningen längre tid än 30 minuter, men maten kan avnjutas på 30 minuter. Som pricken på i:et är priset, 195 kr för 5 rätter med passande dryck till. Det var på tiden att det klassiska svenska julbordet fick en konkurrent!
 


Passa på att boka innan platserna tar slut. Pop up restaurangen serverar julbord 8-10:e december till lunch och middag. Jag kan varmt rekommendera! Du kan läsa mer och boka bord här.